Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Medemblik - Barbecue

Barbecueën is bij veel mensen favoriet. Dat komt waarschijnlijk door het relaxte sfeertje wat er bij hoort. Een muziekje op de achtergrond, leuke mensen om mee bij te kletsen, heerlijk eten, lekker drankje. En vaak buiten in een heerlijk zonnetje.

Ook bij slecht weer

Your Choice Catering Medemblik biedt ook barbecues aan, natuurlijk kan dat lekker buiten bij mooi weer. Maar dat lekker relaxte sfeertje halen we gewoon naar binnen als het slecht weer is of zelfs als het winter is. Onze barbecues staan bekend om het heerlijke gemarineerde vlees, de huisgemaakte salades en de heerlijke stokbroden met kruidenboter. Heerlijk toch?

Verschillende soorten barbecues

Your Choice Catering Medemblik kan u verschillende soorten barbecues aanbieden, het is maar net wat u wilt. En als u hele andere ideeën heeft, er meer vegetarische gerechten bij wilt of speciale wensen heeft, dan staan we daar natuurlijk voor open. Samen zorgen we voor de perfecte barbecue. Succes verzekerd!

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Op gas of op kolen

Barbecueën doe je op gas of op kolen. Allebei de manieren heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ons maakt het niet uit. Your Choice Catering Medemblik biedt zowel een barbecue op gas als op kolen aan. De barbecue leveren we bij u af, we helpen u om deze aan te steken en u hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. De borden, het bestek, de servetten zijn er allemaal bij geleverd. En ook de afwas hoeft u niet te doen, alles kan zo weer naar ons terug.

Een lekker drankje hoort erbij

Wilt u de barbecue helemaal af maken en er ook een drankenarrangement voor uw gasten bij hebben? Dat kan uiteraard ook bij Your Choice Catering Medemblik. Een lekker gekoeld drankje gaat er natuurlijk bij iedereen wel in!

En een lekker toetje ook

De kers op de taart is natuurlijk het toetje. Even lekker uitbuiken met een heerlijk dessert erbij, dat is het ultieme genieten. Ook daar biedt Your Choice Catering Medemblik tal van mogelijkheden voor. Van een lekker ijsje uit een originele ijscowagen tot aan een uitgebreid dessertbuffet.

Alle andere wensen die u heeft voor uw perfecte barbecue: een mooie aankleding in stijl, een springkussen voor de kleintjes, live muziek, u kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Medemblik kan het met gemak voor u realiseren. Zo bent u in een keer helemaal klaar en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.


Bel ons gerust voor een offerte op maat. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.