Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Medemblik - buffetten

Een buffet is volgens de Dikke van Dale: 'maaltijd waarbij de gasten zichzelf bedienen.' In de praktijk betekent dat lange tafels vol warme en/of koude lekkernijen waarbij de men zelf kan bepalen wat men neemt en hoeveel men neemt. Het is een ideale manier om gasten van feest te bedienen. Er is altijd wel voor elk wat wils aanwezig.

Ruime ervaring

Your Choice Catering Medemblik heeft een ruime ervaring in het organiseren van buffetten. Zoveel zelfs dat we inmiddels heel goed weten wat men over het algemeen lekker vindt en wat gretig aftrek vindt. Op basis daarvan hebben wij alvast een aantal buffetten samengesteld. Neem er maar eens een kijkje, er zit ook vast iets bij wat u aanstaat. En mocht u toch heel iets anders willen, laat het ons weten. We kunnen altijd en overal een mouw aanpassen.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Net dat tintje extra

Wilt u uw feest net dat tintje extra meegeven en denkt u er bijvoorbeeld aan om het in een bepaald thema te houden. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Your Choice Catering Medemblik heeft een team vol creatieve mensen die heel enthousiast met u mee kunnen denken, ook wat de catering betreft. Wie weet kunnen we u verrassen en met een hele bijzondere invalshoek komen, waar u zelf nog niet eens aan gedacht had!

Alles in stijl

En wilt u extra materialen, zoals sta-tafels, een loungebank, een springkussen voor de kinderen, ook dan kunnen we u van dienst zijn. Wilt u de aankleding helemaal in stijl en ook in het thema wat u in gedachten heeft? Geen punt bij ons. Wij denken mee en doen desgewenst ook de styling. Wilt u muziek, een goochelaar of een quizmaster inhuren? Ook dat kunnen we allemaal voor u regelen.

Bel ons voor meer informatie over onze buffetten of vul het contactformulier in. Ons advies is altijd vrijblijvend en natuurlijk kosteloos. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890.