Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"



Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Medemblik - Materialen

Bij ons ligt de nadruk op catering. Wij kunnen als geen ander ervoor zorgen dat de heerlijkste gerechten en drankjes aan uw gasten geserveerd worden. Maar dat een feest niet echt een feest is zonder een goede styling, lekkere stoelen, een bar of een muziekinstallatie, snappen wij ook wel weer. En daar kunnen wij u ook uitstekend bij helpen.

Voor alle extra's

Extra sta-tafels, sfeerverlichting, bloemstukken, mooi luxe serviesgoed, extra meubilair... je kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Medemblik weet er wel een adresje voor. We werken vaak met de beste en grootste leveranciers van Nederland, er hangt dus ook altijd een scherp prijskaartje aan. En dat is wel zo prettig. Bovendien legt u alles bij één en dezelfde organisatie neer, altijd handig en dat maakt de kans op succes nog groter.

Materialen in overvloed

Neem maar eens een kijkje bij de huurmaterialen, u zult zien dat er veel mogelijk is en altijd voor een mooie prijs. Natuurlijk is de lijst nooit compleet, maar wij denken graag met u mee en zorgen altijd voor een oplossing als u iets heel bijzonders en unieks wilt!

Huurmaterialen (pdf)        

Styling

Als u een themafeest wilt geven, dan is de styling ook zeer belangrijk. Vraag er ons gerust naar. Wij kunnen vast veel voor u betekenen. Neem contact met ons op via 0800 4890 890 en vraag naar de mogelijkheden. Wij maken ook graag in samenspraak met u een eventuele offerte op. Natuurlijk kosteloos en vrijblijvend. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.