Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Medemblik - Entertainment

Alles voor uw feest is geregeld: de locatie, de aankleding, de extra stoelen. Natuurlijk ook de culinaire kant: een mooi buffet of een fijne receptie met borrelhapjes. U heeft de uitnodigingen op de bus gedaan, maar toch knaagt er iets: heeft u niets over het hoofd gezien?

Entertainment hoort bij een goed feest

Natuurlijk! Een stukje entertainment: een live-band, een grappige clown, een hilarische quiz, een goochelaar. Als u uw catering door Your Choice Catering Medemblik zal verzorgen, kan ook dit stukje van het feest uitstekend door ons verzorgd worden. Na jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd en wij weten wat er allemaal mogelijk is.

Totaalconcept

Samen met u maken we graag een totaalconcept en zorgen wij ervoor dat het allemaal netjes wordt verzorgd en geregeld. Wat denkt u van een te gek parcours voor uw werknemers? Of een zanger die boel echt goed op weet te zwepen? Of kinderanimatie met bijbehorende oppas, zodat de ouders ook echt kunnen gaan genieten?

Ook voor uw eigen ideeën

Ook als u zelf een mooi idee of suggestie heeft, houden wij altijd rekening met uw wensen, het is immers uw feest! Samen maken we een mooi draaiboek waarbij echt alle aspecten meegenomen worden, zodat er niets over het hoofd gezien kan worden. Zo wordt ook echt voor iedereen, dus voor u én uw gasten een onvergetelijk feest. En dat is uiteraard wat u wilt!

Neem vrijblijvend contact met ons op op het nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.