Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"



Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Medemblik - Bedrijfsopening

De opening van een nieuwe bedrijf is altijd een bijzonder moment. Men staat op het punt om met zijn of haar producten en diensten de wereld te gaan veroveren. En dat mag best gevierd worden. Ook als een bedrijf uit zijn voegen is gegroeid en aan een heel nieuw pand toe is, is dat reden tot een feestje. En feestjes, daar is Your Choice Catering Medemblik heel goed in. Wij helpen u graag met uw bedrijfsopening!

Zoals u het wenst

Een bedrijfsopening kan op velerlei manieren vorm worden gegeven. Denk maar eens aan een receptie, een mooi buffet of een walking dinner. Your Choice Catering Medemblik heeft alles in huis om de juiste sfeer te creëren en denkt graag met u mee om het ook voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Welk budget u ook voor handen heeft en in welke sfeer u het geheel wilt laten verlopen, bij ons is heel veel mogelijk. We zijn flexibel, creatief en zeer meedenkend.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw en wordt als volgt omschreven:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Hoogtepunt

Zo'n mooi hoogste punt wordt dus ook een echt hoogtepunt. Letterlijk en figuurlijk. Bel Your Choice Catering Medemblik gerust wanneer u aan een bedrijfsopening denkt en deze wilt laten organiseren. Een offerte is gratis en vrijblijvend. Bel dus ons op ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.