Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Medemblik - walking dinner

Your Choice Catering Medemblik kan de perfecte walking dinner voor u verzorgen. Het concept van een walking dinner is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend: De gasten krijgen, terwijl ze rondlopen, de heerlijkste culinaire hoogstandjes geserveerd, in kleine, handzame porties. Op deze manier kunnen ze genieten van een volwaardig menu in een ongedwongen en fijne sfeer. En natuurlijk zijn er tal van sta-tafels in de buurt om even het glas of bord even neer te zetten.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het nu precies? Onze kok maakt bij u thuis of op locatie de heerlijkste gerechten. De ervaring is dat een stuk of acht gerechten gelijk staan aan een volwaardig diner. Men kan de ongedwongenheid van zo'n walking dinner vaak erg waarderen. Ook het feit dat men steeds kleine hapjes krijgt geserveerd en zo kan proeven van veel verschillende gerechten, valt erg in de smaak.

Drie assortimenten

Om het u makkelijk te maken heeft Your Choice Catering Medemblik drie assortimenten gemaakt. U kunt uit vele gerechten een keuze maken. Er zitten ook exclusieve en Chinese gerechten tussen. De prijs is gemiddeld 30 euro per persoon, de kok kost 32,50 euro per uur. Het servies, het bestek en de servetten leveren wij gratis. En natuurlijk maken ook wij weer alles weer netjes schoon. Neem maar eens een kijkje bij de onderstaande menu's.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Er is veel mogelijk

U ziet het, er is veel mogelijk. Wilt u er bijvoorbeeld ook graag wat drankjes bij serveren, raadpleeg dan onze drankenarrangement. Dat kan al vanaf 7,50 euro per persoon. En een lekker toetje toe? We hebben een ruime keuze aan desserts en er zit altijd wel wat bij. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bel ons op het nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!