Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Medemblik - Bedrijfsfeest

Een feest voor een bedrijf vraagt vaak om een heel eigen aanpak. Zeker als het om een groot bedrijf gaat met veel medewerkers. Gelukkig kan Your Choice Catering Medemblik u daarbij helpen. Wij hebben al zoveel bedrijfsfeesten meegemaakt en georganiseerd, dat wij inmiddels heel goed weten hoe we alles aan moeten pakken zodat iedereen het naar zijn zin heeft!

Themafeesten

Een bedrijfsfeest lijkt wel gemaakt om er een themafeest van te maken. En waarom ook niet, het is een mooie kapstok waar je veel aan kunt hangen: de sfeer, de muziek, de aankleding, de gerechten... Denk maar eens aan een Halloweenfeest en je ziet het direct voor je. Maar natuurlijk zijn er ook tal van andere themafeesten te verzinnen: Een jaren '70 feest met discoballen, een strandfeest met heerlijk loungebanken of een feest in een thema van een land, China bijvoorbeeld of Mexico.

Grote zorgvuldigheid en deskundigheid

Your Choice Catering Medemblik draait zijn hand niet om voor een bedrijfsfeest, wij zetten juist graag onze tanden erin. De gerechten zullen altijd door ons met grote zorgvuldigheid gemaakt en geserveerd worden. Daar kunt altijd van op aan. En natuurlijk zullen wij de hapjes in de sfeer van het eventuele thema bereiden.

Tal van mogelijkheden

Een uitstekende manier om iedereen goed te kunnen voorzien van een lekker gerecht, is het buffet. Op die manier kun je tal van gerechten uitstallen en kan men nemen wat men zelf wilt en ook hoe vaak men wilt. Maar natuurlijk zijn er ook tal van ander mogelijkheden. Your Choice Catering Medemblik gaat graag met u in gesprek om over de mogelijkheden te praten. Wij zijn zeer flexibel en houden natuurlijk altijd rekening met uw wensen.

Jarenlange ervaring

Ook goed om te weten: wij hebben jarenlang ervaring, zijn zeer creatief en denken graag met u mee. En natuurlijk hanteren we altijd een scherpe en concurrerende prijs. Neem gerust contact met ons op, wij maken eventueel een gratis en vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsfeest op. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.