Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Medemblik - private dinner

Wilt u eens een keer iets echt bijzonders, omdat u wellicht iets moois te vieren heeft? Of omdat u iemand eens heerlijk in het zonnetje wilt zetten? Denk dan eens aan een private dinner. Bij Your Choice Catering Medemblik bieden wij een private dinner aan vanaf acht personen of vanaf 500 euro. Daar krijgt u dan ook iets heel bijzonders voor terug.

Fantastische maaltijd

Een speciaal geselecteerde topkok komt bij u thuis of op een door u gekozen locatie een fantastische maaltijd bereiden. U zult versteld staan wat deze koks uit hun culinaire koksmuts kunnen toveren. Het mooie is dat de koks er ook heel enthousiast en passievol over kunnen vertellen. Zo smaakt het diner nog beter en kunt u, met uw gezelschap optimaal genieten.

Bijzonder en smaakvol

Neem eens een kijkje bij de menu-impressie die we hebben samengesteld. Zo krijgt u een beeld van wat er mogelijk is. Maar de koks staan hun mannetje en als u iets heel anders in uw gedachten heeft, dan kan dat natuurlijk ook. Van te voren maken we samen met u een plan hoe de avond er uit zal komen te zien. Maar dat het bijzonder en smaakvol wordt, dat staat vast!

Menu inpressie        

Afgestemd op uw wensen

We stemmen alles af op uw wensen en op uw budget. Zo kunt u, als u dat wilt, u ook uitstekend adviseren over de wijnen die goed bij het gerecht passen. Wilt u de tafel extra mooi aangekleed hebben met luxe linnen en mooie bloemstukken, dan is dat ook altijd mogelijk. De borden en het bestek leveren wij natuurlijk standaard zonder extra kosten en wij zorgen er ook voor dat we alles weer netjes achterlaten, zoals dat hoort. Voor al het andere extra's rekenen we een hele schappelijk prijs.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds een aantal jaar is Your Choice Catering Medemblik de huiscateraar van de stichting Make a Wish. We bedenken samen mooie initiatieven om mee te werken aan de wensen van ernstig zieke kinderen. En van elke private dinner gaat ook 15% naar deze stichting.

Neem voor alle mogelijkheden voor een private dinner contact met ons op. Samen komen we er wel uit. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.