Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Medemblik - Huwelijk

Een bruiloft is een prachtig feest. Twee geliefden hebben voor de rest van hun leven voor elkaar gekozen en dat mag gevierd worden! En dat regel je als kersvers bruidspaar natuurlijk niet zelf, je hebt echt wel andere prioriteiten aan je hoofd, dat laat je natuurlijk doen. Door een goede en ervaren cateraar. Laat Your Choice Catering Medemblik nu net die cateraar zijn!

Ons beste beentje voor

Wij zetten altijd een extra beentje voor als het om een bruiloft gaat. Ook al hebben we nu al veel ervaring, routine zal het nooit worden en we gaan ook niet over op de automatische piloot. Het is juist zaak om scherp te blijven en het zo te regelen dat het bruidspaar optimaal kan genieten. Tenslotte trouw je maar één keer. Dan moet alles perfect zijn!

Een goede klik is belangrijk

Het is voor ons ook zeer belangrijk dat er een goede klik is tussen ons en het bruidspaar, we kunnen namelijk echt veel voor ze betekenen: de locatie, de gehele aankleding, entertainment en uiteraard het eten en het drinken. De gasten worden heel blij van alle lekker hapjes en drankjes die geserveerd zullen worden. Your Choice Catering Medemblik past de catering altijd aan aan de persoonlijke wensen van het bruidspaar.

Er is heel veel mogelijk

We kunnen de receptie regelen, het diner en eventueel een buffet. Natuurlijk hebben we mooie drankarrangementen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Maar we kunnen ook hele aparte zaken regelen, een wijnproeverij bijvoorbeeld, of een walking dinner. En als u het echt heel intiem wilt houden en geen groots feest wilt, dan is wellicht een private dinner iets voor u. Bekijk de mogelijkheden maar eens op uw gemak op deze website.

Feestelijk en goed verzorgd

En natuurlijk is ook de locatie van groot belang. Ook daar kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. We hebben bij onze locaties een lange lijst met mogelijkheden, maar die is bij lange na niet compleet. Wij kennen zoveel leuke adressen, vraag ons er gerust naar. Daarnaast is de aankleding iets wat ook veel aandacht vraagt. Het moet er allemaal natuurlijk tiptop en vooral heel feestelijk uitzien. Your Choice Catering Medemblik kan u helpen als het gaat om bloemstukken, feestelijke ballonnen, extra meubilair, een eventuele live-band, muziek voor op de achtergrond...

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met jullie ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Aarzel dus niet en neem contact met ons op. Wij helpen graag, Ons gratis nummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte maken we graag voor u, natuurlijk zonder kosten en zonder verplichtingen!