Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Medemblik - recepties

Een receptie is en blijft en hele populaire manier om een grote groep mensen feestelijk te ontvangen. Vaak wordt er een heugelijke gebeurtenis gevierd: een bruiloft, een jubileum, een opening van een nieuw bedrijfspand. En dan is een receptie dé gelegenheid om het glas te heffen en om de gelukwensen uit te spreken. Your Choice Catering Medemblik organiseert al vele jaren met groot succes de mooiste recepties!

Lekker hapjes en drankjes

Your Choice Catering Medemblik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om de gasten het naar hun zin te maken met lekkere hapjes en drankjes. Dat werk nemen we u graag uit handen, zodat u zich met uw gasten kunt vermaken. We houden goed in de gaten of er niemand op een droogje zit en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Onze receptiearrangementen

Onze receptiearrangementen hebben we even voor u op een rijtje gezet. Maar natuurlijk staan we altijd open voor uw eigen ideeën en suggesties. Afhankelijk van uw budget en smaak passen wij ons graag aan u aan.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

U ziet dat er al voor 19,50 euro per persoon heel veel mogelijk is. Reken maar dat men de hapjes zal waarderen! Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit en hoogstaande producten.

Proosten doe je met een drankje!

Natuurlijk wilt u er graag een drankje bij schenken. Your Choice Catering Medemblik heeft dan ook een uitstekend drankenarrangement aan te bieden. Deze is ideaal voor recepties. Bekijkt u onze drankenarrangement maar eens via de volgende link. U ziet dan ook meteen onze actie staan: Ons onbeperkt Hollands assortiment voor een bedrag van 7,50 euro per persoon.

Drankenarrangement        

Ook voor dat beetje extra

Wilt u wat extra's in de vorm van de styling en de aankleding? Of wilt u er graag wat entertainment bij? Ook dat kan Your Choice Catering Medemblik voor u regelen. Neem maar eens een kijkje bij onze materialen en welke prijs we daarvoor hanteren. U zult nog verrast staan!

Materialen        

U kunt er voor kiezen om zelf met uw drankjes rond te gaan, maar natuurlijk hebben wij ook professioneel en vriendelijk personeel in dienst die die taak graag van u over nemen. Als u contact met ons opneemt, maken we een gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Bel 0800 4890 890 of ga naar het contactformulier.