Facebook    Twitter
Your Choice Catering Medemblik Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 144
1671 GC Medemblik
tel. 0227 - 744017

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Medemblik - wijnproeverij

Wilt u graag het leerzame met het aangename combineren voor uw feestje? Denk dan eens aan een wijnproeverij. Your Choice Catering Medemblik heeft een hele aangename wijnproeverij voor u in petto. Laat u verrassen door de uitstekende kennis van de sommeliers die daar heel enthousiast over kunnen vertellen. Het is echt een hele positieve ervaring die u eigenlijk niet mag missen!

Leuk en leerzaam

Een wijnproeverij van Your Choice Catering Medemblik kan al vanaf 500 euro gerealiseerd worden. U moet het dan zien als een onderdeel van uw feest of evenement. De grootte van de groep bepaalt u zelf. Om u een idee te geven: de kosten per persoon zijn 20 euro, exclusief de kosten voor de sommelier. Zo is het bijvoorbeeld een heel leuk idee om een Bourgondisch buffet te organiseren met kaas- en wijnproeverij.

Aanstekelijk enthousiasme

U komt tijdens een wijnproeverij op een hele ontspannende manier meer te weten over een tiental wijnen uit de gehele wereld. Natuurlijk gaat u de wijnen ook proeven. Zo leert u de smaak goed te onderscheiden. Ook heel prettig als u zelf uw wijnvoorraad weer wilt aanvullen. De hele wijnproeverij is ook geschikt voor hen die geen wijn (mogen) drinken. Het enthousiasme van de sommeliers werkt erg aanstekelijk en men steekt er altijd veel van op.

Wijn en spijs

Natuurlijk komen de wijnen goed tot hun recht met een heerlijk gerecht erbij. Ook daar hebben wij van Your Choice Catering Medemblik aan gedacht. U kunt bij ons een drietal arrangementen selecteren, zodat u ook zelf kunt proeven welke wijn bij welk gerecht of smaak goed tot zijn recht komt.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wilt u meer weten over het organiseren van een wijnproeverij als onderdeel van uw feest? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Ook als u zelf ideeën heeft, staan we daar natuurlijk voor open. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.